Hirdetés

Tiltott fiókok



|

Hirdetés

A felhasználói fiókok módosításának tiltása hasznos lehet abban az esetben, ha fiókjelszavunkat, vagy hozzáférési adatainkat akarják illetéktelen emberek megszerezni. A legjobb megoldás, ha teljesen elrejtjük az átlagos felhasználók szeme elől a beállító paneleket. Ehhez meg kell nyitnunk a rendszerleíró adatbázist a Start menüben lévő Futtatás ablakba írt regedit paranccsal. Keressük meg az alábbi ágat:

HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Outlook Express

A jobb oldali ablak üres területén kattintsunk a jobb egérgombbal, és válasszuk az Új csoportból a Duplaszó pontot. Névnek írjuk be, hogy No Modify Accts, majd egy leütése után nyissuk meg, és értéknek adjunk meg 1-est. Ezután zárjuk be a rendszerleírót, nyissuk meg az Outlook Expresst, majd nézzük meg az Eszközök menüt: nincs ott a Fiókok menüpont. Ennek megjelenítéséhez töröljük az előbb beírt értéket, vagy módosítsuk nullára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.