Hirdetés

Üzleti Windows 8-as tablet a Toshibától



|

Az LTE-képes Toshiba WT310 Windows 8 Pro operációs rendszerrel érkezik.

Hirdetés

A Toshiba bemutatta a legújabb tabletjét, amelyet üzleti felhasználásra szán: a WT310-et, amibe Intel processzor került, feltehetően alacsony feszültség mellett operáló változat. Természetesen a célcsoportjánál fogva a tábla néhány biztonsági és adatkezelési extrát is kínál (az Inteltől), így például TPM-et vagy az Intel Anti-Theftet. 

A Windows 8 Pro operációs rendszerrel érkező tábla rendelkezik HDMI-kimenettel, SD kártyahellyel, USB 3.0-ás porttal, de támogatja az Intel Wi-Dit (Wireless Display) is. A Bluetooth 4.0 mellett opcionálisan a HSPA+ és az LTE átvitelt is támogatja. 

A 11,6 hüvelykes kijelzőhöz egy digitális toll is jár, aminek talán jó hasznát vehetjük az 1920 x 1080-as felbontású megjelenítőn. A tablet egyébként 825 grammot nyom, és 12,4 milliméter vastag, tehát nem a külső adottságaival akarja a használóját lenyűgözni. A várhatóan 4 GB RAM-mal és egy SSD-vel operáló WT310-hez a Toshiba dokkolóállomást is kínálna a tervek szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.