Hirdetés

Virtuális Dash gombokkal újított az Amazon



|

A múltbeli vásárlások alapján ajánlja fel az Amazon a virtuális Dash gombokat.

Hirdetés

Az Amazon Dash gombjai olyan apró eszközök, amelyek segítségével a rendszeresen rendelt termékeket lehet gyorsan újratölteni - 2015 óta léteznek, darabjuk 5 dollárba kerül. 

Hirdetés

Mostantól azonban nem kell ezeket megvásárolni az egykattintásos rendszer használatához. Az Amazon bevezette a virtuális Dash gombokat, amelyek az oldalán és az appjában is elérhetőek a termékek újrarendelésekor - még keresni sem szükséges. 

Alapból az Amazon a múltbeli vásárlások alapján ajánlja a gombokat, de tetszés szerint lehet felvenni és rendezni azokat. 

A Dash gombok hátránya azonban az, hogy aki mindig a legjobb árat szeretné választani, az lehet, hogy már nem az előző értéken kapja a terméket - ezért a manuális keresés előnyösebb lehet. Aki viszont időt spórolna, annak egyszerűbbé teszi a vásárlást a virtuális újítás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.