Hirdetés

DOMINÁL a Corsair



|

A Corsair bemutatta DOMINATOR nevű memória moduljait

Hirdetés

Az új modulok természetesen DDRII-esek, és 800 MHz illetve a feletti órajelekkel bírnak majd. Ez az új DHX technológia jelentősen javít a memória tuningolhatóságán, mivel sokkal hatékonyabb hűtéssel szerelték. Az új NYÁK egy kicsit magasabb a szokásosnál, így a borda is nagyobb lehet, amit ráöltöttek.

Corsair DOMINATOR

Alapvetően két kiszerelésben lesz kapható a DOMINATOR. A PC2-8500 CL5-ös modulok teljes mértékben passzív hűtéssel rendelkeznek majd, míg a PC2-8888 CL4 rögtön három 40 milliméteres kis ventilátorral is elérhető lesz.

Ezek a modulok teljes mértékben kompatibilisek az NVIDIA új EPP technológiájával, amit már NVIDIA SLI Memory-ként is ismerhetünk. Az első szállítmányok szeptember elején érkeznek majd a boltokba, az áruk első hallásra horribilis, hiszen 100 000 Ft körül lesz a kétszer egy gigabájtos modulok ára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.