Hirdetés

Google Body Browser - Ismerd meg a tested!



|

Újabb HTML5-re és WebGL-re épülő 3D-s alkalmazást tett elérhetővé a Google.

Hirdetés

Rendkívül látványos, ötletes és felettébb hasznos alkalmazást üdvözölhetünk a Google Body Browser "személyében". A Body Browser ideális segédeszköze lehet az oktatásnak hazánkban és külföldön egyaránt. A hagyományos műanyag modellek, metszetek, csontvázak használata ily módon okafogyottá válik. Az alkalmazás mindezeket egy 3D-s, hossztengelye mentén forgatható modellel helyettesíti, amelyről szó szerint egymás után lehet lehámozni az emberi test különböző rétegeit. Elsőként a külső hámtakaró (bőr, haj, stb.), majd az izomzat következik. A csontváz, a belső szervek, a keringési- és az idegrendszer marad a végére. A felhasználók szabadon válthatnak az egész testet, vagy csak az egyes rétegeket érintő csúszkák között. Az egyes szervek latin elnevezését pedig egyetlen kattintással tehetik láthatóvá.
A Google Body Browser kipróbálására a technológiát támogató böngésző (Safari, Chrome és Firefox 4.0 béta) nélkül nem is érdemes kísérletet tenni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.