Hirdetés

A kiterjesztett valóságba ássa magát az Apple



|

Tim Cook elismerte, hogy a színfalak mögött valami új dolgon munkálkodik az Apple.

Hirdetés

Tim Cook a The Washington Postnak adott nemrég egy interjút, amelyben bevallotta, hogy a kiterjesztett valósággal kapcsolatban nagyon sok dolgon munkálkodnak. 

Hirdetés

Az Apple első embere elmondta, hogy szerinte a kiterjesztett valóság nagyon érdekes és egyfajta alaptechnológia. Éppen emiatt rengeteg olyan dolgon ügyködnek a színfalak mögött, ami ezzel kapcsolatos. 

A kiterjesztett valóság sikerét jól jelzi a Pokémon GO, de a Microsoft HoloLens headsete is jó példa, vagy éppen a Magic Leap valósága. 

Tim Cook már többször beszélt róla, hogy az Apple-t érdekli a kiterjesztett valóság, de most először mondta ki nyíltan, hogy dolgoznak is a technológián. 

Az Apple az elmúlt időkben több céget és szakértőt is megvásárolt és elcsábított az ágazatban, és már januárban több mint száz ember dolgozott állítólag a technológián. Vélhetően a tényleges új terméktől még évekre vagyunk, főleg, hogy az AR is erősen gyerekcipőben jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.