Hirdetés

AR-t és VR-t is támogat majd az új Google-headset



|

Csúcskategóriás, önálló headseten dolgozik a Google.

Hirdetés

Az elmúlt napokban felröppent egy pletyka, amely alapján a Google többé nem dolgozik önálló és csúcskategóriás VR-headseten. 

Hirdetés

A jelentés szerint az eszköz az Android helyett más operációs rendszert használt volna, és az olyan készülékek riválisa lett volna, mint az Oculus Rift vagy az HTC Vive. A projekt állítólag 50 embert érintett a cégen belül. 

Nem kellett sokat várni a cáfolatra, ugyanis a Google belső informátorai szerint a jelentés téved, az óriás továbbra is dolgozik egy csúcskategóriás headseten, ami AR-t és VR-t egyaránt támogat majd. 

A most említett készülék nem azonos azzal, amit az Android-alapú Daydream VR platformhoz fejlesztenek. Ott szintén lesz egy önálló headset, ami viszont Androidra épít.

A mostani jelentésben szereplő csúcskategóriás modellhez nem kell majd okostelefon, és sokkal több AR-funkciót biztosít, mint bármi a piacon jelenleg. Sajnos további részleteket nem árultak el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.