Hirdetés

Intel IVI PC Volkswagen-be bújtatva



|

Egyedi számítógépet fejlesztett a Volkswagen autójába.

Hirdetés

A Volkswagen egy abszolút saját fejlesztésű számítógép prototípust készített, amely teljes mértékben kommunikál az autó fedélzeti számítógépével, a prototípus az Intel In-Vehicle Infotainment (IVI) referenciamunkája is egyben. Az autós PC nemcsak digitális zenét, videót és képeket tárolhat, de együttműködik az autóba épített három dimenziós navigációs rendszerrel, így az útvonaltervezésben is nagy segítség lehet.

 

 


A különleges számítógéphez a fő alkatrészeket a Compal szállította, ezen kívül nem sok mindent árultak el a fejlesztésről, így csak az Intel IVI, az Intel Atom Z530 processzor, az egy gigabájt memória, a két PATA merevlemez, a tévétuner, az 5.1-es hangrendszer és a Wi-MAX jelenléte biztos.


További különlegesség a beépített 3G és EVDO Rev.A modem, valamint a Wi-Fi, Bluetooth és USB adatkapcsolat, ezek szinte mindegyike szokatlan egy autóban, ám annál hasznosabb lehet. Természetesen minden láthatatlanul bújik meg a kesztyűtartó rejtekében. A rendszert érintőkijelző és kézmozdulatok segítségével kezelhetjük. Kérdés, hogy mikor láthatjuk az exkluzív megoldást a élőben is?

 



 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.