Hirdetés

Game Developers Forum nyereményjáték



|

Melyik fejlesztőt látná szívesen a budapesti Game Developers Forumon, és milyen kérdéseket tenne fel neki?

Hirdetés

Nyereményjátékra invitáljuk kedves olvasóinkat. A részvételhez csupán válaszolni kell a fentebb olvasható egyszerű kérdésre a PC World facebook oldalán egy hozzászólás formájában, amely sorok szerzői között később kisorsolunk majd két standard belépőt a május 13-án megrendezett Game Developers Forumra. A jelentkezés határideje: 2011. május 1. éjfél.

 

 



A nyertesek az előadások szüneteiben a HP által biztosított gamer laptopokon játszhatnak, ám ha úgy hozza kedvük, igazi kiállításon is részt vehetnek, ahol megtekinthetik a videojátékok aranykorának klasszikus játékgépeit, valamint a válogatott koncepciórajzokat és művészi grafikákat. A VIP vendégek pedig a számukra fenntartott VIP részlegben egész nap aprósüteményeket, üdítőt, kávét fogyaszthatnak, valamint elkölthetik ebédjüket, s beülhetnek a szűkebb körben tartott workshopokra, ahol neves játéktervezőkkel folytathatnak beszélgetéseket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.