Hirdetés

Nem lesz többé Game Boy



|

A Nintendo bejelentette: véget ért a Game Boy időszaka.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Nintendo kedvelt kézi játékgépe, a Game Boy valaha is eltűnhet a piacról. A gyártó azonban most bejelentette: nem találkozunk többé a névvel.

 

George Harrison piaci igazgató egy, a GameDaily.biz weboldalnak adott interjúban elmondta, hogy nagy valószínűséggel többé nem találkozunk a Game Boy névvel a piacon, és a Nintendo tervei szerint ez már a jövőben sem változik meg.

 

Ugyanakkor Harrison elmondta, hogy a WiiWare, amelynek segítségével otthoni felhasználók is készíthetnek játékokat a Wii konzolra, hamarosan útjára indulhat. A tervezett 2008 helyett a WiiWare már idén boldogíthatja a konzolrajongókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.