Hirdetés

13,5 milliárd dollárral rosszul megy az Intelnek



|

Az AMD után az Intelnek sem sikerült jól az idei harmadik negyedéve.

Hirdetés

Az AMD 10 százalékos vesztesége után nem volt teljesen megdöbbentő, hogy az Intel teljesítménye is romlott az idei év harmadik negyedévében, azonban az eredmények kissé különösek. Bár a vállalat három hónap alatt 13,5 milliárd dolláros árbevételre és 3 milliárd dolláros nyereségre tett szert, mégis rossznak könyvelte el az elmúlt időszakot.

 

Ennek az oka, hogy éves szinten 19 százalékos visszaesés következett be az előbbi mutatók értékben. Az Intel ügyvezetője, Paul Otellini úgy véli, az eredmények a továbbra is nehéz gazdasági helyzetet tükrözik.

 

Jelenleg a tabletekből, telefonokból és ultrabookokból kellene elsődlegesen hasznos húznia az Intelnek, azonban az utóbbi továbbra is csalódást kelt. A vállalat október és december között több nyereséget remél, ebben pedig talán a Windows 8 segíthet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.