Hirdetés

Addonics titkosító



|

A Saturn Cipher előnye, hogy az operációs rendszertől teljesen függetlenül, szoftveres telepítés nélkül használható minősített adatok védelmére.

Hirdetés

A tesztelt változatot USB 2.0-s csatolófelülettel látták el, a mellékelt kábelekkel nemcsak a külső USB-aljzatba, hanem a legtöbb alaplap belső tűcsatlakozójára is ráköthetjük a bölcsőkeretet. Opcionális tápegységgel a készlet külső USB 2.0-s fiókká alakítható. Maga a fiók tartalmazza az esetünkben 128 bites titkosítást foganatosító elektronikát, amely minden szektort kódolva rögzít a merevlemezen, illetve kikódolva ad át számítógépünknek.


A titkosítókulcs ezúttal szó szerint egy apró kulcsban található; a merevlemezt a gép csak akkor látja, ha ezt a helyére illesztjük. Maga az átkódolás elég gyors ahhoz, hogy a hétköznapi felhasználás során ne észleljünk számottevő teljesítménycsökkenést egy hagyományos meghajtóhoz képest. Leginkább az USB 2.0 visszafogó hatása érzékelhető, amit kiküszöbölhetünk, ha a fiók SATA-változatát vásároljuk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.