Hirdetés

Áprilisban érkezik az Acer Iconia



|

A dupla kijelzős laptop 1200 dolláros ajánlott áron kerül forgalomba.

Hirdetés

Az Acer elsőként az idei CES-en már bemutatta Iconia laptopját, amelynél különleges módon elhagyták a billentyűzetet, hogy a helyére egy monitort építsenek be. A két 14 colos képernyővel rendelkező gép a gyártó friss bejelentése szerint áprilisban kereskedelmi forgalomban is megjelenik majd, 1200 dolláros ajánlott fogyasztói áron. Jelenlegi árfolyammal számolva ez körülbelül 230 ezer forintos árat jelenthetne, ám a hírek szerint Magyarországon ennél borsosabb áron fog a boltokba kerülni az Acer gépe.

 



A 2,67 GHz-es Intel Core i5 és 4 gigabájt DDR3 belső memóriával felszerelt gép igazából valahol félúton van a laptopok és a táblagépek között. Különlegessége a két kijelző, amelyek közül az egyik minden esetben a futó alkalmazáshoz igazítja a felületén megjelenő képet. Így képes kiterjesztett nézetét, vagy egy virtuális billentyűzetet biztosítani, emellett rendelkezik például video-, fotó- és zeneböngészővel is, amelyek mind a klaviatúra helyén jelennek meg speciális vezérlőként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.