Hirdetés

ASUS ROG CG8490: Core i7-980X, dupla Radeon HD 5870



|

Az ASUS legújabb játék-PC-je 12 gigabájt DDR3-as memóriát és egy 2 terabájtos merevlemezt is tartogat.

Hirdetés

Az ASUS ARES szériás játék-PC-i mindig is megdöbbentően erős teljesítményt hoztak, és a ház, amibe kerülnek is igen meggyőző külsővel bír. Az új, ROG CG8490 névre keresztelt erőmű a Computex-en mutatkozott be.

 

A gép képes 20%-kal megnövelni saját órajeleit anélkül, hogy bármi baj történne. Nem mellesleg az Intel hatmagos, Core i7-980X Extreme Edition processzora került bele, amihez 12 gigabájt DDR3-as memória is társul. Adatainkat egy 2 terabájtos merevlemezen tárolhatjuk, vagy használhatjuk a DVD-írót is.

 

A gépbe az ATI túlhúzott, Radeon HD 5870-es grafikus kártyája került, méghozzá egyenesen kettő darab. Így a két GPU képes a DirectX 11-et és az Eyefinity-t is kiszolgálni. Árakról és megjelenésről egyelőre nincs információ, azonban vélhetően "nem túl hamar" és "nagyon drágán" szerezhetjük meg.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.