Hirdetés

Battlefield 3 jár ajándékba az AMD új videokártyáihoz



|

A HD 6900-as széria készlethiányát ezzel az akcióval igyekszik ellensúlyozni az AMD.

Hirdetés

Amint az ismeretes, az AMD komoly bajban van, ugyanis csökkentette a termelését, majd azzal szembesült, hogy az általa vártnál jóval nagyobb igény van a videokártyáira - olyannyira, hogy a Radeon HD 6970 és HD 6950 gyakorlatilag elérhetetlenné vált, készlethiány miatt. A helyzetet egy bevált trükkel igyekszik megoldani a vállalat.

 

A grafikus kártyák gyártóinál jól ismert és bevált módszer az, hogy egy közkedvelt játékot ajándékba adnak videokártyájuk mellé. Az AMD a felmerült készlethiányok okozta kellemetlenséget azzal próbálja ellensúlyozni, hogy a várva-várt Battlefield 3-mat adja ajándékba a Radeon HD 6870-es videokártyákhoz.

 

 

A promócióban részt vevő gyártópartnerek egyelőre nem ismertek, annyit azonban már tudni, hogy a dobozban egy kupon lesz megtalálható, amivel a játék teljes verziója lesz letölthető. Azt sem tudni pontosan, hogy mikor indul az akció, annyi azonban bizonyos, hogy a Battlefield 3 október 27-i startját mindenképpen kivárják, mert nem akarják befolyásolni a kezdeti eladásait a játéknak.

 

A Radeon HD 6870 egyébiránt 2010. októberében került a piacra. A videokártya a Cayman XT magra épít, és 1120 stream processzorral dolgozik, 56 textúrázó és 32 ROP egységgel. A 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös memóriát kezel, 4200 MHz-en. A GPU órajele 900 MHz alapesetben. A kártya mindenképpen elégséges lesz a Battlefield 3 futtatására 1080p-ben, azonban a maximális élményhez már egy Radeon HD 6970 vagy egy GeForce GTX 580 lenne szükséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.