Hirdetés

Beépített vízhűtéssel érkezik a DeepCool háza



|

Működés közben látható az elején a hűtőfolyadék áramlása.

Hirdetés

Újabb villantós gamer számítógépházzal állt elő a DeepCool, a Gamer Storm Genome II legnagyobb érdekességét a gyárilag beépített vízhűtőrendszere jelenti. A külön is megvásárolható DeepCool Captain 360 modell módosított változata került a termékbe, ez 360 mm-es radiátort, és három LED-ekkel kivilágított, PWM-es ventilátort kínál. A ház elejére szerelt tartályban látható működés közben a hűtőfolyadék áramlása.


Hirdetés


Az alsó tápos ház további érdekessége, hogy a videokártya vertikálisan, az alaplap síkjával párhuzamosan is beszerelhető. Ilyenkor természetesen szükség van egy PCI Express riser kábelre az alaplap és a grafikus vezérlő PCI Express csatolófelületeinek összekötéséhez. Ellentmondásos információk érkeztek arról, hogy mellékel-e hozzá ilyen kábelt a gyártó, külön beszerezve olyan bruttó 3-4 ezer forintos extra kiadást jelent a kiegészítő. Két vertikális rögzítőhely található a termékben.



A DeepCool Gamer Storm Genome II további érdekesebb specifikációi: 7 horizontális kártyahely, kettő-kettő 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtórekesz, 240×120 mm-es radiátorhely az előlap belsején, hátsó rögzítőhely egy 120 mm-es ventilátor számára, 2× USB 3.0 kimenet. A ház árát és a piacra kerülésének idejét hírünk írásáig nem árulta el a gyártó, a beépített hűtőrendszer önmagában vásárolva 140 euróba kerül.


(Forrás: Guru3D, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.