Hirdetés

Dell - WoW!



|

A Dell bemutatta új noteszgépét, amelyért minden bizonnyal valósággal megőrülnek majd a World of Warcraft-rajongók. Ezen a laptopon egészen más lesz játszani az MMORPG-vel.

Hirdetés

 

A gyártókat már régen elérte a játékőrület, az utóbbi idők kínálatából elég csak a halos, vagy star wars-os pendrive-okra gondolnunk.

 

A játékiparban az egyik legnagyobb húzóóriás a Blizzard, és az igen népszerű MMO-ja, a World of Warcraft. A Dell pedig úgy gondolta, biztosan sok rajongó örülne valaminek, ami olyan "wow-osan" néz ki.

 

Az MMORPG 9 millió előfizetője közül minden bizonnyal rengeteg hardcore játékos van, akik első látásra beleszeretnek a gyártó újdonságába: a Dell bemutatta új notebookját, amelyet a játékról mintázott.

 

Ezt pedig érthetjük szó szerint: az XPS M1730 módosított változata olyan festést kapott, amely valószínűleg minden játékosnak tetszik majd. Külsőre egyébként két féle változat létezik.

 

xpswow.jpg

 

A külső átalakításokkal még nem ért véget a laptop és a játék tagadhatatlan kapcsolata: előre telepítve kapjuk ugyanis az MMORPG-t, és annak minden frissítését, javítását.

 

Sőt, a gép mellett egy doboz is lapul, tele olyan world of warcraftos apróságokkal, amelyekkel a Dell akar kedveskedni a játékosoknak. A vásárlók találnak majd még a dobozban egy borítékot is, amely bétateszteri jogokkal ruházza fel tulajdonosát, továbbá egy a játékban előhívható - nyilván igen ritka - állatkát is tartalmaz.

 

A gép egyébként 17 hüvelykes, HD-felbontásra képes kijelzővel, és háttérvilágított billentyűzettel rendelkezik. Az NVIDIA grafikus kártyáját az AGEIA PhysX technológia is segíti majd.

 

A notebook mellé megannyi extra érdekesség jár még, amelyeket a termék kapcsolódó linkjén a Dell fel is sorolt.

 

A laptoppal csupán egyetlen gond van: a különlegességnek különlegesen magas árat adtak - a legalacsonyabb konfiguráció 4500 dollárnál (770 000 forint) kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.