Hirdetés

Egyedi szenzort kapott a SteelSeries olcsó gamer egere



|

Bemutatkozott a játékosoknak szánt SteelSeries Rival 100.

Hirdetés

A SteelSeries bemutatta a legújabb gamer egerét, a Rival 100 névre keresztelt rágcsálót. A cél a jobb teljesítmény volt, vonzó ár mellett. A riválisokhoz képest állítólag 33 százalékkal gyorsabb mozgáskövetést és 40 százalékkal nagyobb követési pontosságot garantál. 

Hirdetés

A szenzor a PixArt egyedi tervezésének hála készült, optikai, és a 3059-SS kódnévre hallgat. 8 és 4000 CPI között állítható, és a 20G-s gyorsulást is érzékeli. 

A gyártó azt ígéri, nem számít, hogy milyen gyorsan mozog az egér, a megállásakor abbahagyja a követést. Alacsony emelésnél nem veszít a követési pontosságából sem. 

Az egér RGB-s világítással is rendelkezik, ami 16 millió színt jelent. A mellékelt szoftverrel mind a 6 gomb testre szabható, és a profilok külön játékokhoz társíthatóak. Ezek a profilok maguktól bekapcsolnak a játékok indulásakor. 

A Rival 100 jobbkezes használatra készült, és bármilyen fogási stílushoz jó lehet. Csak feketében van, 39,99 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.