Hirdetés

Fujitsu GL9000 teszt



|

A szoftver a munkát, a precizitás a játékot is megkönnyíti.

Hirdetés

Ha az ember komolyan veszi a játékot, akkor megfelelő fegyverzettel kell felkészülnie. A kereskedőknél jobbnál jobb extrém egereket rendelhetünk a célra, de mi van akkor, ha a perifériát munkára is akarjuk használni? A GL9000 mindkét területre megoldást jelent, hiszen felbontásváltójával 800 és 1600 dpi-vel is használhatjuk. Habár árkategóriájában kaphatunk magasabb felbontást kínáló egereket, azok sok esetben furcsán mutatnának egy munkahelyen, miközben a Fujitsu egerét komolyabb tárgyalásokon is előkaphatjuk.

A maximális élmény érdekében a periféria jobbkezes, ami jól is van így, hiszen játékra nem igazán alkalmasak a kétkezes eszközök. Fogása kényelmes, egész napos munka során sem fárasztja el a kezet. A vezetékes kivitelezés szintén ezt segíti, minek köszönhetően gyors reakcióra számíthatunk, és átviteli problémáktól sem kell félnünk, arról nem is beszélve, hogy az akkumulátoros elemeket sem kell mindig készenlétben tartanunk. Akinek a vezetékes kialakítás és a könnyű hordozhatóság fontos, annak megemlítenénk a GL9000 kistestvérét, az M410NB-t, ami 1000 dpi-s felbontással általános használatra lett kialakítva, 51 grammos tömegével pedig akár egy kabátzsebben is elsüllyeszthető, kedvezőbb – körülbelül 3500 forintos – árért. Íme a kistestvér:


Ám visszatérve a GL9000-hez: véleményünk szerint hat programozható gombja elegendő, általános célra több, mint elég. Próbáltunk belekötni az eszközbe, de nehezen tudtunk. Ha árkategóriáját nézzük, akkor a játékos vásárlóknak rendelkezésére állnak érzékenyebb egerek is, ám ha az általános felhasználást nézünk, akkor a Fujitsu egere kétségtelenül jó vétel, melyre munka és a napzáró lazítás során is támaszkodhatunk.

 

Adatok

- 800/1600 dpi, lézer szenzor, 6 programozható gomb, négyirányú görgető, USB csatlakozás, 1,8 méteres kábel, jobbkezes kialakítás, 350 gramm, 125×73×44 mm, 2 év garancia((értékelés))

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.