Hirdetés

Itt az egyslotos XFX Radeon RX 460 Core Edition



|

2 és 4 GB-os kiadás is van az egy kártyahelyet igénylő Radeon RX 460-ból.

Hirdetés

Eddig a HIS volt az egyetlen gyártó, amely kínált egyslotos Radeon RX 460-as videokártyát - azonban már az XFX-nek is van ilyen

Hirdetés

A mindössze egyetlen kártyahelyet igénylő Radeon RX 460 Core Edition 2 és 4 GB-os kiadásban is létezik. Az egy férőhelyet elfoglaló hűtőegység alumínium hűtőbordát és egy 70 milliméteres ventilátort használ. 

A PCB teljes hosszában egy minőségi alumínium borítás fut végig. 

A kimenetek tekintetében dual-link DVI, HDMI 2.0b és DisplayPort 1.4 csatlakozók állnak a leendő tulajdonosok rendelkezésére. 

A videokártya megtartotta az AMD által használt referenciaértékeket, vagyis a GPU 1090 MHz-en ketyeg, Boost funkció mellett pedig 1220 MHz-en. A GDDR5-ös memória effektív órajele 7 GHz. Sajnos a grafikus vezérlő vételára nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.