Hirdetés

Megérkezett az MSI Core Frozr L CPU-hűtője



|

AMD és Intel processzorokhoz is használható az MSI léghűtője.

Hirdetés

Befutott az MSI új processzorhűtője, a Core Frozr L. Ez egy torony kialakítással rendelkező léghűtő, amely egy kissé másképp elhelyezett alumínium hűtőbordával gondoskodik a hő elvezetéséről. 

Hirdetés

Ennek az oka az, hogy a processzor foglalata alatt szerettek volna egy kis szabad helyet csinálni, továbbá a memóriafoglalatok környékén is. A hűtő 140 x 155 x 84 milliméteres méretekkel rendelkezik, továbbá 960 grammos. 

A CPU-hűtő összesen négy darab, egyenként 8 milliméter vastag nikkelezett réz hőcsövet használ, amelyek a hőt a hűtőbordára vezetik. 

A bordán (felül) az MSI fémből készül logója található. A 140 milliméteres Torq-X ventilátor 500-as és 1800-as fordulat között tud dolgozni, 19,79 - 71,27 CFM levegőt szállítva és 17,2 - 33,6 dBA zajt keltve. 

Maximum 200 wattos terheléssel boldogul, az AM4 és az AM3(+), FM2(+) foglalatok mellett az LGA2011v3, LGA115x és LGA1366 foglalatokkal is kompatibilis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.