Hirdetés

Samsung asztali PC-k már itthon is



|

Három Windows 8-as egybegéppel kezdett hazánkban a gyártó.

Hirdetés

Ma délután a Samsung magyarországi kirendeltsége bejelentette, hogy a nagy népszerűségre szert tett laptopjai után immáron asztali számítógépeket is vásárolhatunk a gyártótól. A hazai piacra három Windows 8-at futtató all-in-one eszközzel lépett be a gyártó: az ATIV One 5, ATIV One 7 A3D és ATIV One 7 A7D eszközök ajánlott bruttó végfelhasználói ára ilyen sorrendben 299 900, 449 900 és 549 900 forint.


A tulajdonképpen prémium kategóriásnak mondható termékek közt négy fontos különbség akad: a kijelző átlója, a processzor, a rendszermemória, továbbá a grafikus alrendszer. A legolcsóbb ATIV 5-be 21,5 colos és 1920×1080 pixeles megjelenítő került, míg a másik modellek ugyanezen felbontást 23,6 és 27 colon nyújtják, ráadásul ezek esetében már érintős a panel.


Sejthetően a többi téren is a legolcsóbb modell húzta a rövidet, ám az Intel Core i3 központi egység, a 4 GB RAM, továbbá az Intel HD Graphics az átlagos felhasználóknak játékon kívül mindenre elég - igazság szerint jelen esetben is csak a GPU állja útját az új címek futtatásának.


A 8 GB memóriával felszerelt Samsung ATIV 7 modellek már gamereknek is megfelelhetnek, hiszen a Core i5-ös processzorok, továbbá a HD 7000M szériás AMD Radeon grafikus vezérlők engednek némi teret az efféle felhasználási módnak is.

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.