Hirdetés

Ultrabookok: ezentúl 3 árkategóriában



|

A Haswell érkezésével az Intel az ultrabookok árazásán is próbál alakítani.

Hirdetés

Az Intel ígéretet tett arra, hogy még idén karácsonyra megérkeznek az első 599 dolláros ultrabookok. Mi több, az is kiderült, hogy egyenesen három árkategóriát akarnak létrehozni a Haswell megjelenése után, a harmadikgenerációs gépekből.

Az első csoportba azok kerülnek majd, amelyek Intel Core i3-as processzorral, HD 5000-es grafikus vezérléssel, egy 500 gigabájtos hibrid merevlemezzel és egy 8 órás üzemidőt biztosító akkumulátorral érkeznek. Ezeknek az ára 599 és 790 dollár között alakulhat.

A második kategória a 699-től 790 dollárig terjedő gépeket foglalja magába, és már igyekszik elmosni az ultrabookok és a tabletek közötti határvonalat. Ezek a modellek levehető kijelzővel rendelkeznek, de legalábbis átalakíthatóak. Belülre Core i5-ös CPU, HD 5100-as grafika, 128 gigabájtos SSD, HD-s kamera és két mikrofon jut.

A legdrágábbak a 999 dollártól kezdődő ultrabookok lesznek, nem meglepő módon Core i7-es processzorral. Itt 250 GB-os SSD-t kapunk, 2,5 kilogramm alatti tömeggel, és az előzőhöz hasonló kialakítással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.