Hirdetés

Szüneteltei egyiptomi termelését az Electrolux



|

Jó esetben hétfőn talán újra beindulhatnak az üzemek.

Hirdetés

Az egyiptomi belpolitikai helyzet Hoszni Mubarak elnök hatalmának 2011 februárjában történt megdöntése óta rendkívül feszült, ráadásul a puccs után röviddel megválasztott iszlamista kormány most július eleji trónfosztása újból a polgárháború határára sodorta az országot.

Hirdetés


Az utóbbi hetek több száz áldozatot követelő zavargásai a svéd Electrolux vezetőségéről sem pattantak le, szerdával kezdődően a vállalat átmenetileg leállította az összes egyiptomi gyárában való termelést. A stockholmi cég tájékoztatása szerint amennyiben a közbiztonság elfogadható szintre emelkedik, akkor hétfőn újraindulhatnak az összesen 7000 főnek munkát adó üzemei.


Az Electrolux az elmúlt hetek során folyamatosan figyelemmel követte az ország belpolitikai eseményeit, amelyek hatására már korábban is kényszerpihenőre küldte számos alkalmazottját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.