Hirdetés

145 hüvelykes, hajlított plazmamozi - 7,2 kilogramm



|

A Shinoda 145 hüvelykes hajlított plazmaképernyője mindössze 7,2 kilogramm.

Hirdetés

 

Bár a Quad HD nem lesz élvezhető rajta, és a Bang & Olufsen 103 hüvelykes plazmatévéjével sem egy kategória, a Shinoda óriási hajlított plazmaképernyője elképesztő. 2007-ben 43 hüvelykkel kezdte, tavaly ősszel 125-tel folytatta, most pedig bemutatta 145 hüvelykes PTA-kijelzőjét.

 

Az óriási plazmaképernyő egyelőre prototípus - hat darab PTA-panelből lett összeállítva, és összesen 2 x 3 méteres. Bár a felbontása valószínűleg kevés embert nyűgöz le, hiszen csak 960 x 720 pixelt tud megjeleníteni, súlya annál inkább meggyőző: az 1 milliméter vastag panelek csupán 7,2 kilogrammot nyomnak.

 

A Shinoda Plasma új kijelzője azért is számít nagyon könnyűnek, mert egy 108 hüvelykes LCD-TV körülbelül 196 kilogrammot nyom.

 

shinoda-145-inch-curved-plasma.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.