Hirdetés

Hogyan lehet egy iPaddel tankot irányítani?



|

Ha esetleg nem lenne elég a sok furcsa játékszer, az iPad most már egy apró kamerával felszerelt tankot is képes irányítani.

Hirdetés

Láttunk már érdekes kiegészítőket, vicces ötleteket, de egészen profi megoldásokat is az iPad tulajdonosok számára kitalált őrültségek palettáján, így a Rover App-Controlled Spy Tank néven futó kémjáték már nem is tűnik annyira extrémnek. A futurisztikus játéktank egyébként nem csak iPaddel, hanem iPod touch, vagy iPhone segítségével is működésre bírható egy ingyenesen letölthető szoftver közreműködésével, így csupán 150 dollárt (mai árfolyamon éppen 32 ezer forintot) kell kicsengetnünk a különleges élményért.

Maga a gép egy Wi-Fi hálózaton távirányítható kis tank, amely mikrofonnal és kamerával élőben közvetíti tovább azt, amit éppen lát. Viszonylag kis helyen is elfér (bár a rejtőzködés ezzel a külsővel nem lehet erőssége), sík terepen akár 60 méteres hatótávval is kezelhető (a lakásban, falakon keresztül ennek kb. fele várható), és 6 darab AA elemmel jó ideig kémkedhetünk vele a szomszédasszony szoknyája alá.

Irányítható érintőképernyővel, a giroszkóp segítségével is, valódi sci-fi életérzéssel vegyített kémkütyü, de azért a James Bond láz tombolása közben ne rendeljünk azonnal több tucatot, ki tudja, hogy éppen mit tartanak kémkedésre alkalmas eszköznek a vámhivatalnál. Itt azért nagy a kísértés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.