Hirdetés

Apró érintős mobil a Samsungtól



|

Rendkívül olcsón érkezhet a C3300K Champ.

Hirdetés

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az olcsó érintős mobilok piacát egyértelműen a Samsung uralja, és nyilván nem szeretnének másodikokká válni a jövőben - bár az LG sajtógépezete az év elején ezt jósolta nekik, de a gyártó szerencséjére ez nem így működik.

 

 


Piaci pozíciójának megerősítése érdekében így a nagyobbik koreai gyártó a harmadik negyedévben piacra dobja Champ nevű készülékét, amely minden eddiginél alacsony áron kerülhet a boltok polcaira. Ennek egyik oka az érintőkijelző: a rezisztív panel csupán 2,4 colos, a felbontása 240×320 pixel.


A kamera is csak 1,3 megapixeles, kommunikálni kizárólag GSM/GPRS/EDGE-hálózaton, és Bluetooth-on keresztül képes. Megemlítendő extrái: TouchWiz Lite kezelőfelület, gyorsulásmérő, szabványos hangkimenet, RDS-es FM-rádió. A szabadon felhasználható háttértár kapacitása 30 megabájt, a bővítése legfeljebb 8 GB-os microSD-vel lehetséges. Méretei: 96,3 x 53,8 x 13 mm, a tömege az 1000 milliamperes akkuval együtt 80 gramm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.