Hirdetés

Méregdrága akkuhiba



|

Rengeteg pénzébe fog kerülni a Sonynak az akku-visszahívás

Hirdetés

A Dell és az Apple is így tett, miután kiderült, hogy több darab is tűzveszélyes, és lángokba is boríthatja a noteszgépet.

Az okozó szinte biztosan az akkumulátorok cellái, melyeket a Sony gyártott. A mai nap hivatalosan is bejelentette az óriáscég, mennyibe is fog kerülni az akkumulátorok visszahívása.

Egyedül a Dell és Apple visszahívási programok 20-30 milliárd yenbe kerülnek, ami dollárra átszámolva 171 és 258 millióra rúg. Ez csupán a Dell és Apple noteszekre vonatkozik. A Sony nem számol további visszahívásokkal, ennek ellenére saját noteszgépeit már elkezdte megvizsgálni.

A HP szintúgy visszahívott notebookokat, igaz sokkal kisebb mennyiséget, mint a másik két gyártó. Emellett a Qantas ausztrál légitársaság megtiltotta akkumulátorról üzemeltetett Dell noteszgépek használatát repülőgépein az üzembiztonság érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.