Hirdetés

Nokia N93i - képek és információk



|

Hirdetés

A Nokia kifejezetten fotózásra és videófelvételre kihegyezett készüléke technológiai szempontból egy miniUSB porttal gazdagodott, de ezen felül nem sok újdonságot vélhetünk felfedezni a telefonban. A méret továbbra is orbitálisan nagy (119x56x28 mm) és a tömeg sem csökkent. A belső TFT LCD 320x240-es felbontás mellett 262 ezer színt tud megjeleníteni. Az adatkommunikációs lehetőségek között WLAN-t, 3G-t, Bluetooth-t és EDGE-et is találunk. Az 50 MB belső memória továbbra is miniSD-vel bővíthető. A 3,2 megapixeles kamera autófokusszal és 3x-os optikai zoom funkcióval is rendelkezik. A hivatalos bejelentésig nem tudjuk megmondani a pontos árát és a boltokba kerülés dátumát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.