Hirdetés

A Netflix reklámokkal támogatott legolcsóbb előfizetése így próbál egyre vonzóbbá válni a tömegek számára



|

A platform most egy aprósággal kedveskedik az ezt választó sorozatdarálóknak.

Hirdetés

Bár hazánkba még nem érkezett meg, világszerte a legtöbb helyen már elérhető a Netflix reklámokkal tűzdelt legolcsóbb konstrukciója. Hiába ágált ez ellen saját maga több mint két évtizeden keresztül, végül meg kellett hajolnia a trendteremtő streamingóriásnak is a piaci mechanizmusok előtt. Arról egyelőre még nincs hír, hogy ebben, vagy akár a legolcsóbb előfizetési csomag eltörlésében mikor követjük a fejlett nyugatot, de az borítékolható, hogy nem maradunk ki a buliból.

Sokáig volt koncepció a cég részéről a reklámmentesség, amire már olyan hatékonyan hozzászoktatták felhasználók tömegeit, hogy nem szívesen térnek át a vállalatnak nagyobb bevételt biztosító reklámos verzióra, még a pénztárcájuk kímélése érdekében sem. Az elmúlt hónapokban többször is lehetett olyan húzásokról olvasni, amiknek az volt a nyilvánvaló célja, hogy a reklámokkal támogatott előfizetés felé terelje a felhasználókat, de a kiszivárgott értesülések szerint ezzel még mindig nem elégedett a cég vezetése.

Hirdetés

Most újabb aprósággal kedveskednek a közeljövőben azoknak, akik ezt a csomagot választják, és szeretnek zsinórban több részt is megnézni kedvenc sorozatukból:

ha egyhuzamban három részt megnézel ugynabból a szériából, a negyediket reklám nélkül vetíti neked a rendszer.

Hát mi ez, ha nem ajándék? A fenti újdonság csak jövő év elejétől lesz elérhető a reklámos Netflix-csomag előfizetőinek, de van olyan funkció is, ami már hétvégéig bevezetésre kerül, ez pedig a letöltés lehetősége, illetve már két egyidejű 1080-as streamet tesz lehetővé az eddigi 720 helyett. Azt még nem tudjuk, hogy a letöltött sorozatból is reklámmentes lesz-e majd minden negyedik 2024 januárjától, de az már talán túl kedves gesztus lenne a Netflix részéről, nem is merünk ilyesmiről álmodozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.