Hirdetés

Aktív zajszűréssel támad a Motorola 25 ezer forint alatti Bluetooth-fülhallgatója



|

Két új vezeték nélküli fülest is prezentált a gyártó a Moto Buds és a Moto Buds+ képében.

Hirdetés

Ahogy arról mi is hírt adtunk, a Lenovóhoz tartozó Motorola nemrég ejtette meg az új Edge 50-szériás okostelefonjai nemzetközi bemutatóját, melyek sztárja a csúcskategóriás hardverrel és mesterséges intelligenciás képességekkel felvértezett Edge 50 Ultra, de a jóval olcsóbb Edge 50 Fusion is helyet kapott a kínálatban.

Már korábban is árulkodtak szivárgások arról, hogy a mobilokhoz kapcsolódóan a gyártó két új vezeték nélküli fülhallgatót is bemutathat, a Motorola pedig végül beigazolta a várakozásokat, rögtön az eszközök hazai árát is elárulva.

Hirdetés

A duó olcsóbb tagja a sima Moto Buds, ami 12,4 mm-es dinamikus meghajtóval, Hi-Res Audio minősítéssel, három mikrofonnal és aktív zajszűréssel (ANC) támad, a gyártó pedig csak 22 990 forintot kér majd mindezért, valamikor április végén elkezdve a forgalmazást. A hangátengedő üzemmódot is támogató, Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakozó zajkeltő egy feltöltéssel, kikapcsolt ANC mellett 9 órán át használható, a vezetékről táplálható töltőtok viszont akár 42 óráig is kitolhatja az üzemidőt. A Moto Buds sötét- és világoskék árnyalatban, valamint zöld és barack színekben érkezik.

Ehhez képest a Bose közreműködésével kifejlesztett Moto Buds+ kettős dinamikus meghajtót kap 11 mm-es mélysugárzókkal és 6 mm-es magas hangszórókkal, az aktív zajszűrés mellett támogatva a Dolby Atmos térhatású hangzást és a Dolby Head Tracking funkciót is, az arra alkalmas Motorola készülékeken. A Buds+ aktív zajszűrése akár 46 dB-nyi zajt is képes kioltani, beszéd közben pedig a mesterséges intelligenciás CrystalTalk AI technológia teszi tisztábbá a hangokat.

A Buds+ esetében 8 órányi ANC-mentes, a töltőtokkal akár 36 óráig is kitolható üzemidőt ígér a gyártó, ami ugyan kevesebb, mint a normál Buds értékei, cserébe viszont a tok itt már a Qi vezeték nélküli töltést is támogatja. A drágább fülesért 49 990 forintot kell majd kicsengetni, a forgalmazás pedig ugyancsak április végén indul, homok és szürke színekben. Mindkét füleshez jár majd okostelefonos társalkalmazás, amivel számos beállítást elvégezhetünk, köztük az EQ szabályozásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.