Hirdetés

Árat emel a DIGI is – mutatjuk a részleteket



|

Nem sokkal a Yettel után, újabb távközlési vállalat jelentette be a drágulást.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy áremelést jelentett be a Yettel, akik előtt nem sokkal egyébként a Telekom és a Vodafone is a tarifák emelkedéséről tájékoztatta előfizetőit.

Ezek alapján várható volt, hogy csak idő kérdése, míg nem a nagyobb piaci szereplők között a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. is bejelenti, hogy bár a jogszabályi keretekben biztosítottnál valamivel kisebb mértékben, de emeli a szolgáltatásainak díjait.

Egészen pontosan 2024. május 1-től kerül sor az emelésre, melynek értelmében a műsorterjesztési, vezetékesinternet- és a vezetékes hangszolgáltatásaik havidíjai is közel 15 százalékkal növekednek majd.

Hirdetés

"A korrekció a DIGI határozott idejű szerződéseiben nyújtott kedvezményeket, valamint az elektronikus számlát igénylő előfizetők kedvezményeit is érinti, melyek egyaránt 14,9 százalékkal emelkednek május 1-től"

- olvasható a cég közleményében.

Az áremelés egyébként 2,7 százalékponttal kedvezőbb a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által meghatározott, 17,6 százalékos fogyasztói árindexhez képest, ezzel együtt pedig a legnagyobb piaci szolgáltatók között a DIGI az, melynek árai a legkisebb mértékben változnak. Az ármódosításban érintett előfizetőket, február 1-től kezdődően, elektronikus úton és a számlalevél mellékletében is értesíteni fogja a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.