Hirdetés

Egymillió gigabájtnyi ingyen mobilnetben füröszti az ügyfeleit az 1 éves Yettel



|

Mutatjuk, hogy hogyan csaphatsz le a születésnapi ajándékra.

Hirdetés

Március 1-jén lesz egy éve, hogy az eredetileg Pannon GSM-nek, majd 2010-től Telenornak hívott 0620-as mobilszolgáltató Yettelre változtatta a nevét, amire azért volt szükség, mert a tulajdonos PPF Telecom Csoport négy év után már nem tartott igényt a norvég elődje által biztosított Telenor-licencre.

A születésnaphoz közeledve a Yettel nagyszabású akciót hirdetett, melynek keretében összesen 1 millió gigabájtnyi ingyen mobilnetet oszt szét az ügyfelei között.

Hirdetés

Az ajándékra a Prime csoportos ügyfelek jogosultak, akik egy SMS-ben kapott kód segítségével fejenként 100 GB-nyi térítésmentes adatcsomagot aktiválhatnak maguknak. Az akció február 7-től kezdődik és a készlet erejéig, vagyis 10 ezer sikeres megrendelésig tart. Az SMS-kódot a yettel.hu/millio-gb weboldalon lehet beváltani, a telefonszámunk megadásával hívószámonként egyszer.

A jó hír, hogy az ingyen mobilnet a kód átadásával akár tovább is ajándékozható, arra viszont nem árt figyelni, hogy a 100 GB-os adatkeretet csak 30 napon át használhatjuk fel. A sikeres beváltást minden esetben SMS-visszaigazolással erősíti meg a szolgáltató. A kód visszautasítására az 1 millió gigabájtos keret kimerülésén túl csak akkor kerülhet sor, ha azt már korábban beváltották, ha hibásan írjuk be, ha rossz telefonszámot adunk meg, vagy ha nem lakossági számlás vagy kártyás ügyfélként próbálkozunk.

Amennyiben a fentiek közül egyik sem igaz, de mégsem sikerül az aktiválás, a 1220-as ügyfélszolgálati telefonszámon kérhetsz segítséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.