Hirdetés

Ekkor jön a Xiaomi Mi 11



|

A Xiaomi legújabb zászlóshajója lehet a legnagyobb riválisa a februárban érkező Samsung Galaxy S21-nek.

Hirdetés

Miután december 28-án Kínában elstartolt az elsőként Snapdragon 888-cal felszerelt Xiaomi Mi 11, nagy lelkesedéssel vártuk a telefon globális verziójának megjelenését.

Most pedig megtudtuk azt is, hogy ennek bejelentésére mikor kerülhet sor, ugyanis a Xiaomi meghívókat kezdett el kiküldeni, amelyben az esemény dátumának február 8-a van feltüntetve, a kezdés pedig magyar idő szerint 13 óra.

Értesülések szerint nem magányosan fog érkezni a Xiaomi Mi 11, hanem elkíséri az eseményre a Xiaomi Mi 11 Pro is, amely a kamerákat illetően lesz igazán kiemelkedő.

Hirdetés

A Pro mellett pedig egy Lite verzió is esélyes, hiszen a Mi széria legutóbbi generációi mindig kijöttek egy Lite típussal is, így kínálva olcsóbb alternatívát a fogyasztók számára.

A Xiaomi 2019-ben jelentette be az első olyan okosóráját, amely már az európai piacokon is kapható volt, a február 8-i eseményen az okostelefonok mellett egy újabb Európában elérhető okosóra bemutatására is sor kerülhet majd.

A Xiaomi oldalán még nem került sor az esemény dátumának megerősítésére, de természetesen követni fogjuk, és beszámolunk nektek az összes bejelentésről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.