Hirdetés

Elon Musk gyakorlatilag a Twitter főhadiszállásán él már



|

Az utazással eltöltött idő pazarlás, meg amúgy is, ki akar a nap végén hazamenni aludni?

Hirdetés

Elon Musk rendkívül hosszú huzavona után végül pontot tett az i-re, és megvásárolta a Twittert. Azóta olyan érzésünk van, mintha évek teltek volna el, a milliárdossal ugyanis konkrétan minden nap történik valami olyan, ami külön hírértékkel bír. Az elmúlt napokban felröppent például, hogy az Európai Unió letilthatja a Twitter működését a kontinensen, de szóba került itt saját mobil fejlesztése is, és még sok minden más is. Ha érdekelnek a részletek, ide kattintva minden információt megtalálhatsz.

Most a BBC-hez jutottak el hajmeresztő fotók, amik arról tanúskodnak, hogy a Twitter főhadiszállásán több irodát is részben átalakítottak, hogy az alvásra is alkalmas legyen. Van, ahol méretes franciaágy várja a pihenni vágyókat szépen bevetve, törölközővel, másutt pedig kanapén alhatnak a fejlesztők, közel a munkaállomásaikhoz, pont, ahogy az ideális.

Hirdetés

A BBC-nek egyébként több munkavállaló is megerősítette, hogy mióta Musk átvette a vezetést, tulajdonképpen beköltözött a San Franciscó-i irodába.

A BBC megkeresésére a Twitter nem reagált, a cégvezető pedig hárít: egy újságírónak, aki a témát feszegette, azzal reagált, a városnak inkább a kiskorúakat kellene megvédenie az opioidoktól, nem pedig vele foglalkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.