Hirdetés

Excellence-díjas appokkal válaszolt a Google



|

Miközben az iOS 11 alkalmazásboltja megújul, a Google apró részletekben alakítja át a Google Play Áruházat.

Hirdetés

Igen komoly frissítéseket kapnak az androidos és az iOS-es alkalmazásboltok az idei évben. Az Apple a WWDC alkalmából villantotta meg az új App Store-t, amely alaposan átalakul a szeptemberben érkező iOS 11-re. 

Hirdetés

A Google sem tétlenkedik, azonban a jelek szerint sok apró lépésben újítja meg a saját áruházát. A Google Play Áruházban ezúttal az Excellence-díjas alkalmazások és játékok bukkantak fel, az Android Excellence-program keretében. 

Alapvetően ezek olyan szekciók, amelyekben a fejlesztők kiemelhetik az appjaikat. Ide kerülnek a remek dizájnnal, teljesítménnyel, lokalizációval vagy optimalizációval rendelkező programok. 

Az ezekbe kerülő appok nem újak, ami azt jelenti, hogy bármelyik minőségi alkalmazás bekerülhet ezekbe a rovatokba. 

Természetesen ez nem olyan nagy frissítés, mint amit az Apple csinál az App Store-on, de az idei év végéig valószínűleg bőven lesznek még alakítások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.