Hirdetés

Gamer bútorokkal támad az IKEA, mutatjuk, mit is jelent ez



|

Rögtön húsz új terméket is bemutatott az áruházlánc, amelyek a játék során és azon túl is jó szolgálatot tehetnek.

Hirdetés

Az 1943-ban alapított IKEA forradalmasította a bútorkereskedelmet a letisztult megjelenésű, lapra szerelt és megfizethető termékeivel, manapság pedig nehéz olyan otthoni kiegészítőt találni, amit ne forgalmazna a svéd áruházlánc, beleértve a játékosoknak szánt megoldásokat is, mint például az UTESPELARE gaming asztal vagy a  LLÅNESPELARE fejhallgató-tartó.

Az idén viszont nagyot lép előre a világszerte több mint 462 egységgel üzemelő lánc, és rögtön 20 új gamer bútort dob piacra, amelyek a cégre jellemző praktikus szemlélet jegyében születtek.

A többek között asztalt, ergonomikus székeket, VR-játékhoz kitalált szőnyeget és kerekeken guruló játékállomást is tartalmazó BRÄNNBOLL kollekciót ugyanis úgy tervezték meg, hogy a gamingen túl is funktionáljon, így a tagjai igazából más célokra is bevethetők, nem csupán egyetlen tevékenység miatt foglalják majd a helyet a lakásban.

Hirdetés

Ezt tükrözi a bútorok megjelenése is, amely jóval visszafogottabb és színpompásabb, mint a többnyire sötét árnyalatban forgalmazott konkurens gamer termékeké. Philip Dilé, a BRÄNNBOLL tervezője elmondta, hogy az újdonságok dizájnjával azt szeretnék üzenni, hogy a játék mindenkié, miközben azok nemcsak a gaminghez igazodnak, hanem a mindennapi élethez is.

"Reméljük, hogy ez a gyűjtemény arra ösztönzi majd a barátokat és a családokat, hogy közösen vegyenek részt a játékban, örömet és kapcsolatot teremtve a közös játékélményeken keresztül."

- mondta Dilé.

A svédek egyelőre nem árulták el, hogy mennyibe kerül majd a kollekció, és a forgalmazás is csak szeptemberben kezdődik, így aki a BRÄNNBOLL-lal  rendezné be a lakást, annak még várnia kell néhány hónapot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.