Hirdetés

Így nézhetnek ki a 2018-as Sony Xperiák



|

Elkerülhetetlen a dizájnváltás - itt az ízelítő abból, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

A Sony számára mobilfronton elkerülhetetlen a dizájnváltás, elvégre az OmniBalance mára elavult, és a cég összes riválisa váltott már a közel keret nélküli trendeknek megfelelően. Az Xperia XZ Premium utódja is beáll majd a sorba. 

Hirdetés

A grúz Vortex.ge most némi plusszal is szolgált a 2018-as Sony zászlóshajókról. 

A renderelt képek állítólag a Sony saját dizájntervei alapján készültek. A szögletesebb készülék (fénylő hátlappal) lesz a 2018-as zászlóshajó, amelybe sztereó előlapi hangszóró kerül, dupla hátsó kamerával, 4K-s kijelzővel, 6 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és Snapdragon 845-ös lapkával. Az ujjlenyomat-olvasót állítólag a kijelzőbe ágyazzák bele - ez lehet az első okostelefon, aminél sikerült megoldani a feladványt. 

A másik Sony készülék szintén sztereó előlapi hangszórókat kap, illetve dupla kamerát, de az ujjlenyomat-olvasója a hátlapra kerül. 

Egyelőre kár lenne bármit biztosra venni, ugyanakkor a renderelt anyagok alapján jó irányba kezdett tapogatni a Sony. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.