Hirdetés

IObit Advanced SystemCare 17 Pro teszt – a legjobb eszköz a tavaszi PC-takarításhoz most ingyen a tiéd lehet



|

Az IObit szoftvere gondoskodik az adatszemét eltűntetéséről, ellenőrzi a megfelelő biztonsági beállításokat, javítja a lassulási gondokat és mindezt automatikusan elvégzi.

Hirdetés

Megérkezett a tavasz, amikor - abszolút helyesen - úgy érezzük, ideje rendet tenni magunk körül és alaposan kitakarítani. Ez nemes cselekedet, és épp úgy igaz a PC-re, valamint a Windowsra is, mint lakásunkra. A gond azonban az, hogy egy elhanyagolt, napi szinten használt számítógép rendberakása akár csupán szoftveresen is órákat vehet el életünkből, ráadásul ehhez számtalan segédprogramra, sok-sok manuális ellenőrzésre és fájlműveletre van szükség. Ha szeretnéd ezt az időt megspórolni, de azért a rendezett, biztonságos és gyors PC-ről sem mondanál le, érdemes célszoftvert bevetned erre a célra.

Miközben a Microsoft javában dolgozik egy saját megoldáson, addig más cégek már óriási tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, szoftvereikkel valóban hatékonyan és könnyedén lehet rendbe tenni a számítógépet. Ezek közül is kiemelkedik az IObit Advanced SystemCare, amely számtalan problémára kínál egyszerű és profi megoldást, ráadásul legújabb, 17-es verziójában több, érdekes és hasznos újdonság is megjelent. Ennek a szoftvernek a Pro változatát most ingyenesen használhatják PCW Max előfizetőink.

Egy helyen megkapod az összes, szükséges rendszerkarbantartó modult
Egy helyen megkapod az összes, szükséges rendszerkarbantartó modult

Hirdetés

Takarítás és gyorsítás

Megújult kezelőfelülettel, továbbá a motorháztető alatt végzett komolyabb fejlesztésekkel várja a rendszerető felhasználókat az IObit Advanced SystemCare 17 Pro Windows-karbantartó szoftvere. A program egyik fontos képessége, hogy egykattintásos vizsgálatot képes végezni, amelynek során átnézi a teljes számítógépet és könnyen áttekinthető riportot készít arról, hogy miket lenne érdemes rendbe tenni. Itt mindenki egyénileg kiválaszthatja, hogy számára mely műveletek az igazán fontosak, és melyek azok, amiket inkább részletekbe menően, vagy akár manuálisan végezne el. Az idei, 2024-es verzióban még több programot támogat az IObit szoftvere, így olyan helyekről is kitakarítja az adatszemetet, ami például nem a rendszer által meghatározott TEMP mappa.

Vizsgálat után kiválaszthatod, hogy miket javítson a program és miket hagyjon érintetlenül
Vizsgálat után kiválaszthatod, hogy miket javítson a program és miket hagyjon érintetlenül

Az SSD-knek hála a rendszerindítás ma már viszonylag gyors, azonban még mindig komoly problémát jelent, hogy a régóta használt Windows idővel lelassul. Ilyenkor már akár 1-2 percig is eltarthat az indulás, azonban az IObit szoftvere átnézi az automatikusan induló szoftvereket és szolgáltatásokat, és segít meghatározni, melyikre van feltétlenül szükséged, és melyiket lehet letiltani, vagy legalább késleltetni. Az indítási beállításokat is átnézi, és ha itt tapasztal rendellenességet, azt is korrigálja.

Érdemes az extra modulokat is kipróbálni, részletekbe menően finomhangolhatod gépedet
Érdemes az extra modulokat is kipróbálni, részletekbe menően finomhangolhatod gépedet

Biztonságosabb netezés

A rendszertakarítás során olyan adatszeméttől is megszabadíthatod a gépedet, amelyek akár potenciális biztonsági kockázatot jelentenek, azonban a beállításokat is érdemes átnézni a széleskörben használt szolgáltatások esetén. Az IObit Advanced SystemCare 17 Pro erre is képes, így például a Google Drive, a Telegram stb. beállításait is ellenőrzi és ha kell, segít biztonságosabbá tenni online jelenlétedet.

A biztonság egyik kulcsfontosságú tényezője, hogy naprakész szoftvereket használj, amiben szintén segítségedre lesz az IObit segédprogramja. Elég csak elindítani a vizsgálatot, az felkutatja, és ha szükséges, frissíti az elavult szoftvereket. Ezt követően az automatikus frissítést is aktiválhatod, hogy az IObit mindig frissen tartsa telepített programjaidat.

Az első oszlopban saját szoftvereit hirdeti az IObit, a többi viszont mind elérhető a Pro verzióban
Az első oszlopban saját szoftvereit hirdeti az IObit, a többi viszont mind elérhető a Pro verzióban

A rendszerrel induló, memóriarezidens Advanced SystemCare 17 Pro fontos komponense az Anti-Spyware modul, ami a kémprogramokat ismeri fel és hatástalanítja. Emellett hatékony védelmet nyújt a böngészés során aktiválható szűrő, az e-mail-ellenőrző és a kéretlen reklámokat letiltó modul is.

Valós segítség kissé vastag cukormáz alatt

Ahogy az a legtöbb IObit szoftvernél lenni szokott, a látvány, vagyis a kezelőfelület barátságos és több funkciót is úgy tüntetnek fel, mintha az egészen bonyolult feladatokat végezne el, és erre csak ez az Advanced SystemCare lenne képes. Ez persze nem így van, több szolgáltatással is találkozhatsz konkurens segédprogramokban és jó néhányat teljesen manuálisan is elvégezhetsz. Az egykattintásos vizsgálattal sincsen gondunk, bár az "AI mód" szerintünk túlzás, inkább tűnik marketing fogásnak, mintsem valódi, fejlett MI-rutinok gyűjteményének. A vizsgálat eredményétől függően külön-külön is felülbírálhatod, mit javítson a program és mit hagyjon érintetlenül - ezt érdemes kihasználni.

Minden funkciót részletekbe menően finomhangolhatsz
Minden funkciót részletekbe menően finomhangolhatsz

Néhány almodult, többnyire gépgyorsító, optimalizáló szolgáltatásokat alaposan elrejtettek a készítők, de ezeket érdemes felkutatni, viszont azzal számolj, hogy majd csak az első használat előtt tölti őket a program (ez észrevétlen és pár másodperces folyamat csupán). A védelmi modulok közül néhány böngésző pluginként használható, ám ilyenkor mindig megkérdezi a program, hogy indíthatja-e a letöltést és a beépülő aktiválását. Az extra modulok gyűjtőablakában az első oszloppal érdemes vigyázni, itt az ingyenesen használható, külön telepítendő szoftvereket hirdeti a fejlesztő, azonban a másik három csoportban mindegyik szolgáltatás korlátlanul használható Pro verzió esetén. A védelmi funkciók is jól átgondolt, inkább hasznos, mintsem felesleges szolgáltatások, és a legtöbb védelmi szoftvert képesek hatékonyan támogatni, kiegészíteni.

Ennyit tényleg megér a stabil és gyors PC

Ártani semmiképp sem ártasz a gépednek és Windowsodnak, ha adsz egy esélyt az IObit Advanced SystemCare 17 Pro segédprogramnak. Rendszered gyenge pontjainak feltérképezésében különösen hatékony és ha egy-egy modul működésével nem értesz egyet, azt egyszerűen le is tilthatod. A magyar kezelőfelület barátságos, a fordítással sem akadt komoly gondunk, de arra készülj fel, hogy itt-ott néhány saját program telepítését is fel fogja ajánlani a szoftver, amit szerencsére nem kötelező elfogadni.

A telepítés és aktiválás egészen egyszerű. A programtelepítő varázslóján végiglépkedve kerüld el az opcionális, ingyenes programok telepítését (de persze ezeket sem árt kipróbálni), majd amikor az Advanced SystemCare 17 Pro elindul, a bal alsó sarokba kattintva írd be a megfelelő helyre a PCW Max felületén található aktiváló kulcsot. Ezt követően a programot fél évig korlátlanul használhatod.

IObit Advanced SystemCare 17 Pro

Ár: A PCW Max olvasóinak ingyenes Ft
Ártani semmiképp sem ártasz a gépednek és Windowsodnak, ha adsz egy esélyt az IObit Advanced SystemCare 17 Pro segédprogramnak.
  • géptakarító- és -karbantartó szoftvercsomag
  • biztonsági, optimalizálási és tisztítási modulok
  • adatszemét-törlés, registry-tisztító
  • böngészővédelem, pluginek
  • DNS-védelem, RAM-tisztító
  • szoftver- és driverfrissítő
  • követés- és adatgyűjtés elleni modul
  • egykattintásos optimalizálás AI móddal
  • hálózatdiagnosztizáló
  • részletes beállítási lehetőségek
  • magyar nyelvű kezelőfelület
  • Windows 10/11 kompatibilitás
PRO
  • egy eszközzel végezheted el a Windows nagytakarítását
  • egyszerű használat
  • részletes beállítási lehetőségek
Kontra
  • Az AI inkább marketing, mintsem valós újdonság
  • akad benne szoftverhirdetés
  • néhány modul inkább hangzatos, mintsem hasznos
                        Array
(
    [gameinfo_id] => 8751
    [topic] => 3
    [group] => 17
    [gameinfo_name] => IObit Advanced SystemCare 17 Pro
    [gameinfo_name_alias] => 
    [gameinfo_platform] => 
    [gameinfo_gamestyle] => 
    [publisher_id] => 0
    [developer_id] => 0
    [manufacturer_id] => 247
    [gameinfo_game_released] => 0
    [gallery_id] => 0
    [gameinfo_description] => 
    [gameinfo_date] => 2024-03-13 15:34:02
    [gameinfo_webpage] => https://www.iobit.com/en/advancedsystemcarefree.php?utm_source=enmedia&utm_campaign=enasc_pcwplushu
    [gameinfo_tags] => iobit, vírus, védelem, windows, segédprogram, teszt, teljes verzió
    [gameinfo_url] => iobit-advanced-systemcare-17-pro
    [gameinfo_pro] => egy eszközzel végezheted el a Windows nagytakarítását
egyszerű használat
részletes beállítási lehetőségek
    [gameinfo_kontra] => Az AI inkább marketing, mintsem valós újdonság
akad benne szoftverhirdetés
néhány modul inkább hangzatos, mintsem hasznos
    [gameinfo_data] => géptakarító- és -karbantartó szoftvercsomag
biztonsági, optimalizálási és tisztítási modulok
adatszemét-törlés, registry-tisztító
böngészővédelem, pluginek
DNS-védelem, RAM-tisztító
szoftver- és driverfrissítő
követés- és adatgyűjtés elleni modul
egykattintásos optimalizálás AI móddal
hálózatdiagnosztizáló
részletes beállítási lehetőségek
magyar nyelvű kezelőfelület
Windows 10/11 kompatibilitás
    [gameinfo_gs_rating] => 0
    [gameinfo_pcw_rating_performance] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_service] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_pricevalue] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_display] => 0
    [gameinfo_pcw_rating_materialquality] => 0
    [gameinfo_pcw_rating_extrafunctions] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_software] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_battery] => 0
    [gameinfo_pcw_rating_look] => 9
    [gameinfo_pcw_awards] => 
    [gameinfo_price] => A PCW Max olvasóinak ingyenes
    [gameinfo_forum_url] => 
    [gameinfo_embed] => 
    [gameinfo_quote] => Ártani semmiképp sem ártasz a gépednek és Windowsodnak, ha adsz egy esélyt az IObit Advanced SystemCare 17 Pro segédprogramnak.
    [gameinfo_format] => 
    [gameinfo_pegi] => 
    [gameinfo_pegi_descriptor] => 
    [gameinfo_multiplayer_online] => 
    [gameinfo_multiplayer_offline] => 
    [gameinfo_numofplayers] => 
    [gameinfo_pack] => 
    [gameinfo_language] => 
    [gameinfo_subscription] => 0
    [gameinfo_important] => 0
    [gameinfo_release_date] => 0000-00-00
    [gameinfo_collectors_edition] => 0
    [gameinfo_need_internet] => 0
    [gameinfo_cover] => 
    [gameinfo_screenshot1] => 
    [gameinfo_screenshot2] => 
    [gameinfo_screenshot3] => 
    [gameinfo_screenshot4] => 
    [manufacturer] => Array
        (
            [manufacturer_id] => 247
            [manufacturer_name] => IObit
            [manufacturer_url] => iobit
            [manufacturer_link] => http://iobit.com/
            [link] => /gyarto/iobit
        )

    [link] => /termekinfo/iobit-advanced-systemcare-17-pro-8751.html
    [gameinfo_pro_list] => Array
        (
            [0] => egy eszközzel végezheted el a Windows nagytakarítását
            [1] => egyszerű használat
            [2] => részletes beállítási lehetőségek
        )

    [gameinfo_kontra_list] => Array
        (
            [0] => Az AI inkább marketing, mintsem valós újdonság
            [1] => akad benne szoftverhirdetés
            [2] => néhány modul inkább hangzatos, mintsem hasznos
        )

)
1
                        
  • Teljesítmény:

    8

  • Ár/Érték:

    8

  • Extra funkciók:

    9

  • Szoftver:

    8

  • Kinézet:

    9

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.