Hirdetés

Kiderült, hogy mire válthatja le az Androidot a Huawei



|

Kiderült a neve annak az operációs rendszernek, amit 2012 óta fejleszt az Android alternatívájaként a Huawei: HongMeng OS-nek hívják.

Hirdetés

Miután a Google megvonta az Android-támogatást a Huaweitől, majd a többi óriáscég is megtagadta az együttműködést, Amerika adott még 90 nap haladékot a kínai óriásnak. Eközben végre kiderült az is, hogy mire válthatja le az Androidot a Huawei, ha végleg lehetetlen helyzetbe kerül. 

Hirdetés

A Huawei Android-alternatívájának neve HongMeng OS. A kínai Global Times maga is beszámolt erről, és állítólag már zajlanak a tesztek, hogy végül kínai értesülések szerint lassan és fokozatosan, de leváltsák az Androidot. 

Egyes források szerint a Huawei már az ősszel érkező Mate 30 szériát is a HongMeng OS-sel dobja majd piacra, de a szakértők szerint ezt kissé korai lenne még elhinni. 

A Huawei Central úgy tudja, hogy a HongMeng OS egy teljesen önálló rendszer, amit 2012 óta fejleszt a Huawei. Azt senki sem tudja, hogy milyen hamar tudja majd piacra dobni a Huawei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.