Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Snapdragon 855 Plus-alapú ASUS ROG Phone 2



|

Belógó szenzorsávoktól mentes, 120 Hz-es kijelzőt kap majd az ASUS legújabb gamermobilja.

Hirdetés

Azt már korábban kiderítették a szivárogtatók, hogy az ASUS ROG Phone utódja július táján debütálhat, illetve, hogy 120 Hz-es kijelzőt kap. Az ASUS most hivatalos sajtótájékoztatóban erősítette meg, hogy a ROG Phone II lesz az első olyan okostelefon, ami már a Qualcomm új Snapdragon 855 Plus lapkájára építkezik. 

Hirdetés

Bár a bejelentésre és a részletekre még várnunk kell (ezeket a következő hetekre ígéri a cég), kiszivárgott élőképek már akadnak az új eszközről. 

Állítólag a ROG Phone II kiaknázza majd a gyorsabb CPU-ban és GPU-ban rejlő lehetőségeket, továbbá olyan extrákat kínál majd, mint az ultrahangos AirTigger vagy a TwinView Dock funkció. Az effajta extrákkal, valamint kiegészítőkkel kapcsolatos információkat szintén a következő hetek során árulja el a vállalat. Elvileg először Kínában startolhat el a mobil, már július 23-án. 

A képeken egyébként jól látszik az is, hogy a kijelző 60, 90 és 120 Hz-es képfrissítés mellett is működik. A panelbe nem lóg majd szenzorsáv sem, bár tény, hogy a képernyő nem kávamentes. Az extra keret azonban igazából csak a fogást segíti fekvő módban, tehát még jó is, hogy ott van. A 120 Hz-es kijelző kiaknázása érdekében az ASUS és a Tencent együtt dolgoznak játékokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.