Hirdetés

Új monitorral jelenetkezett az AOC, amit otthoni és irodai használatra is terveztek



|

Az AOC Q27B3CF2 monitor 100 Hz-es frissítést és QHD felbontást tud.

Hirdetés

A közelmúltban teszteltük az AOC 27G4X névre keresztelt gamermonitort, amely az egyik legjobb ár-érték arányú terméknek bizonyult a kategóriájában, most pedig a gyártó bemutatta újdonságát, az AOC Q27B3CF2 monitort, amely nem kifejezetten a játékosokat célozza meg, hanem inkább a produktív és kényelmes munkavégzésre, használatra fókuszál irodai és otthoni környezetben. 

A Q27B3CF2 27 hüvelykes (68,6 cm), ultra-keskeny kávás IPS-képernyővel és QHD felbontással (2560x1440) rendelkezik, amihez megnövelt pixelsűrűség (109 ppi), 100 Hz a képfrissítési sebesség,  valamint 1 ms MPRT válaszidő társul. Emellett olyan technológiák növelik a felhasználók lehetőségeit, mint az Adaptive-Sync, vagy a szem fáradását csökkentő Flicker-Free és a LowBLue.

Hirdetés

Csatlakozók tekintetében az AOC Q27B3CF2 65 W-os USB tápellátást kínáló USB-C 3.2 Gen porttal, DisplayPort Alt mód támogatással, HDMI 2.0 kimenettel, továbbá két USB-A 3.2 Gen, illetve egy USB Upstream portokkal van felvértezve, a többmonitoros elrendezés is zökkenőmentesen megoldható.

A monitor különféle ergonómiai beállításokat is kínál, például 110 mm-es magasságállítást is, amely fontos a helyes, egészséges testtartáshoz, a VESA konzolokkal való kompatibilitás pedig további rugalmasságot tesz lehetővé, ha szokatlan helyeken történő telepítésre kerül a sor. A 178°/178° széles betekintési szög gondoskodik arról, hogy a kép indirekt szögből nézve is élénk legyen.

Az AOC Q27B3CF2 már megvásárolható, az ajánlott fogyasztói ára 249 euró, azaz nagyjából 95600 forint. A gyártó szerint emellett az AOC B3 sorozatban 24 és 27 hüvelykes, FULL HD felbontású modellek is elérhetőek, állítható magasságú lábazattal vagy anélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.