Hirdetés

Ütős lett a Xiaomi Black Shark Helo gamertelefon



|

Bivalyerős, akár 10 GB RAM-mal is vihető, és persze RGB-s világítás is van rajta. Az ára nagyjából 130 000 forinttól indul.

Hirdetés

A Xiaomi idén tavasszal mutatta be az első Black Shark gamertelefonját, most pedig máris itt a Black Shark 2. Vagyis a Black Shark Helo. A dizájn hasonló, a hardver még jobb, illetve már RGB-s világítás is akad. 

Hirdetés

Kínából már előrendelhető a Black Shark Helo, nagyjából 130 000 forinttól indulnak az árak. Az új készülék 6 hüvelykes, 2160 x 1080-as AMOLED-kijelzőt kínál, ami alatt Qualcomm Snapdragon 845-ös chip és akár 10 GB RAM is társulhat (6 és 8 GB a másik két verzió). 

Legjobb esetben ezt 256 GB tárhely egészíti ki (alapból 128 GB), az akkumulátor 4000 mAh-s. A hátlapi dupla kamera 16 és 20 megapixeles szenzorokat használ, ugyanitt van az ujjlenyomat-olvasó és a világító logó. Jobb és bal oldalon is vannak RGB-s fénycsíkok, ezek színe és effektje változtatható, de akár le is tiltható. 

Bár 90 vagy 120 Hz-es kijelző nincs, azért akad folyadékhűtéses rendszer, vagyis a játékok közben sem igazán lassul be a készülék, amit úgy terveztek, hogy kontrollerrel is használható legyen. Aki mégis aggódna, az külön tokot vásárolhat, ami alapvetően egy aktív hűtőegység, ventilátorokkal. 

Az USB-C-s készülékhez 18 wattos gyorstöltő is jár, sajnos jackcsatlakozó nincs. Van viszont sztereó előlapi hangszóró, Bluetooth 5.0 és 802.11ac-s WiFi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.