Hirdetés

Apró, de játékra is jó a Ryzen-alapú F-Migrate mini PC



|

Itt az első kompakt asztali gép, amibe AMD Ryzen 3 2200GE processzor került: Ipason F-Migrate a neve.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy lassan az apró asztali gépekbe is eljutnak az AMD Ryzen chipek. A MiniMachines nemrég lefülelte az első kompakt asztali PC-t, amibe már AMD Ryzen 3 2200GE processzort építettek

Hirdetés

Ennek a neve Ipason F-Migrate, 18,5 x 17,8 x 6 centiméteres, de az AMD belépőszintű, 35 wattos asztali Ryzen lapkája van benne, 8 GB RAM-mal és 240 GB tárhellyel, 430 dollárért. 

A 4-magos, 8-szálas Ryzen 3 2200GE CPU akár 3,6 GHz-en is tud dolgozni, illetve 1,1 GHz-en működő Radeon Vega 8 grafikát is kínál. Olcsó multimédiás eszköznek remek megoldás, de akár játékra is alkalmas. 

Van a gépen gigabites Ethernet, WiFi, Bluetooth 4.2, HDMI 2.0, USB 3.0, COM port, jackcsatlakozó. A Gearbest promóciós ajánlat keretében mos 370 dollárért kínálja az apró PC-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.