Hirdetés

Elszáll az RX Vega ára?



|

A svéd kereskedők szerint rosszul lőtték be az új AMD videokártya árát, amely magasabb lesz a vártnál.

Hirdetés

A Nordic Hardware forrásai kiderítették az AMD Radeon RX Vega videokártyájának a vételárát - ezt az információt állítólag már számos kereskedő megkapta a svéd piacon. 

Hirdetés

Az előzetes információk alapján a Radeon RX Vega nettó 7000 svéd koronába kerül majd. Ez azt jelenti, hogy ha az adót és a kereskedők árrését is hozzáadjuk, már nem olyan jó a helyzet: 9000 svéd koronás árral lehet számolni a svédeknél, ami nagyjából 287 000 forintot jelent. 

Az árazás persze nem fix, elvégre a gyártók és modellek alapján változhat. A Nordic Hardware forrásai szerint mindenesetre ez a végleges és valódi vételár. 

A svéd kereskedők szerint pedig nagyon rosszul lőtték be az árat az AMD-nél, ugyanis az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti jelenleg 8000 svéd korona környékén kapható (bruttó), a GeForce GTX 1080 pedig 5600 svéd korona táján. A Radeon RX Vega pedig a mérési eredményeken eddig a GeForce GTX 1080-nal volt egy súlycsoportban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.