Hirdetés

Itt a teljes Threadripper széria



|

Bemutatkoztak az AMD HEDT processzorai, amelyek az abszolút csúcsot képviselik.

Hirdetés

Tovább színesedett az AMD Ryzen processzorcsaládja, ugyanis a Ryzen 7, a Ryzen 5 és a Ryzen 3 asztali processzorok, valamint a szerveroldali Ryzen PRO után most végre hivatalosan is bemutatkoztak a HEDT vonalon induló Threadripper CPU-k. Az abszolút csúcskategóriát jelentő processzorokat a negyedik negyedévben követik majd a mobilos APU-k, Vega grafikával. 

Hirdetés

A HEDT vonalat az AMD fejlesztőknek, kutatóknak, tartalomgyártóknak és a multitaskingot kedvelő gamereknek szánja. Három Threadripper CPU lesz. 

A 16-magos és 32-szálas, 999 dolláros Threadripper 1950X-et a 799 dolláros, 12-magos és 24-szálas Threadripper 1920X kíséri, amelyeket már ismertünk. Ezeket egészíti ki az 549 dollárba kerülő, 8-magos és 16-szálas Threadripper 1900X. Ez utóbbi 3,8 és 4 GHz-es órajeleket kínál, a négycsatornás DDR4-támogatás szintén adott.

A processzorok augusztus 10-től és 31-től lesznek vihetőek, értelemszerűen új hűtők és X399-es lapkakészletre építő alaplapok kísérik majd ezeket.  

A Lab501 egyik tuningmestere pedig már rögtön az elején túlhajtott egy Threadripper 1950X-et, amelynél 5,2 GHz-es órajelet ért el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.