Hirdetés

Jön az XFX RX Vega 56 és Vega 64 Double Edition



|

Régóta várjuk ezeket a videokártyákat, de az XFX végre hivatalosan is lerántotta róluk a leplet.

Hirdetés

Az XFX már korábban megvillantotta az egyedi tervezésű RX Vega videokártyáit, most pedig végre teljes egészében lerántotta a leplet az új és végleges grafikus vezérlőkről. 

Hirdetés

Régóta várták már a rajongók az ilyen egyedi kártyákat, az XFX dizájnválasztása azonban kicsit megosztó lehet: valaki vagy imádja, vagy nem tetszik neki. Annak érdekében, hogy megkülönböztesse magát, az X-et igyekezett megjeleníteni a kártyán az XFX. 

Természetesen a hátlapon sem spóroltak a részletekkel, bár a fekete, szürke és piros kombinációja eleve ritkán néz ki rosszul. 

A végleges videokártyák két slotot vesznek el a PC-ben, és két 8-tűs csatlakozót igényelnek. Kimenetek tekintetében három DisplayPort és egy HDMI áll a felhasználók rendelkezésére, a felső slot pedig a légáramlást segíti. 

A Double Edition videokártyák konkrét megjelenéséről sajnos nem tett közzé részleteket az XFX, de annyit tudni, hogy az órajelek maradtak referenciaértéken: vagyis az RX Vega 64 1247 és 1546 MHz-en ketyeg, a Vega 56 pedig 1156 és 1471 MHz-en tud dolgozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.