Hirdetés

Kedvező áron jön az AOC ütős gamermonitora



|

A 31,5 hüvelykes, hajlított VA panel 2560 x 1440-es felbontással, 1 milliszekundumos válaszidővel, FreeSync-támogatással és 144 Hz-es képfrissítésével bír a CQ32G1-ben.

Hirdetés

Az AOC nemrég bemutatta az eddigi egyik legvonzóbb gamermonitorát, a CQ32G1-et. A játékosoknak szánt képernyő szinte mindent tud, amire egy felhasználó vágyhat, legyen a gépében AMD vagy NVIDIA grafikus vezérlő. 

Hirdetés

Az újdonság 31,5 hüvelykes VA panellel rendelkezik, amit 1700R hajlítás jellemez. A TN panelekhez képest jobb minőségre és szebb színekre is számíthatnak a leendő vásárlók. A 2560 x 1440-es felbontás azt jelenti, hogy túl izmos videokártyára sem lesz szükség a sok fps-hez. Jó hír még az 1 milliszekundumos válaszidő és a 144 HZ-es képfrissítés, valamint a FreeSync-támogatás, aminek hála a G-Sync is elérhető a megfelelő driverrel. 

Némi negatívum a HDR hiánya, a maximum fényerő pedig csak 300 cd/négyzetméter. A statikus kontrasztarány 3000:1, az sRGB skálát 124 százalékban sikerült lefedni. A villódzásmentes technológia mellett a kékfényt is sikerült mérsékelni, illetve az AOC Game Color és Dial funkciók is az extrák sorát képezik. Csatlakozókból egy HDMI 2.0, egy HDMI 1.4 és egy DisplayPort 1.2 áll rendelkezésre. 

Mindezért pedig csak 399 eurót kell fizetni, ami nagyon kedvező vételárat jelent. Az AOC ráadásul 1080p-s felbontással 24, 27 és 32 hüvelykes modellekkel is készül

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.