Hirdetés

Kívülről segít be a Gigabyte RX 580 Gaming Box



|

Az új RX 580 Gaming Box belsejében egy 8 GB-os Radeon RX 580 videokártya található.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb külső videokártyáját, amely nem csak egy dokkolót jelent. A külső házban ugyanis már gyárilag van grafikus vezérlő. 

Hirdetés

A Gaming Box széria még az Aorus márkajelzéssel és a GeForce GTX 1070-nel debütált korábban, majd aztán jött az a verzió, ami a GTX 1080-ra épített. Ezúttal az RX 580 Gaming Box érkezett meg. 

Az új modellben (GV-RX580IXEB-8GD) egy 8 GB-os Radeon RX 580-as videokártya található, amelynek az órajelei maradtak referenciaértéken (1257 és 1340 MHz). A szoftveres OC Mode-ban a boost mellett 1355 MHz-re emelkedik az órajel. A GGDR5-ös memória effektív órajele 8 GHz. 

A házon egy 40 Gbps-os Thunderbolt 3 csatlakozó van, aminek hála nem csak a videokártya működik, de egy 3-portos USB 3.0 hub is. Van egy negyedik USB 3.1 port is, ami kifejezetten eszközök gyorstöltésére lett kitalálva. A belső tápegység 450 wattos, a hatásfoka 90 százalék fölötti - állítólag megfelel a 80 Plus Gold szabványnak. 

A videokártya három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0 portot kínál, és természetesen a házról az RGB-s LED-csíkok sem hiányoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.