Hirdetés

Komoly frissítést kapott a GPD Win 2 kézikonzol



|

Frissített alaplappal, javított hangszórókkal és Core m3-8100Y processzorral érkezik az új modell.

Hirdetés

A GPD bár jelenleg is közösségi finanszírozás formájában gyűjti a pénzt a közelgő P2 Maxhez, azért más projekteken is dolgozik. Itt van mindjárt a frissített Win 2, ami egy 6 hüvelykes kézikonzol. 

Hirdetés

A Win 2 tavaly elképesztően népszerűnek bizonyult az Indiegogón, 4361 támogatóval 2 809 665 dollárt gyűjtött a cég. Úgy tűnik, hogy minden rendelést sikerült is teljesíteni, ami nagy pozitívum ebben a világban (jó ellenpélda mondjuk a Smach és a Smach Z). 

A 2019-es Win 2 egész komoly frissítést kapott, bár azért a Core m3-7Y30 helyett érkező Core m3-8100Y sem csinál belőle rakétát. Az alap órajel 100 MHz-et emelkedik, a Turbo Boost melletti 800 MHz-et. A TDP ezúttal 5 watt, de 8 wattosra is konfigurálható az Intel HD Graphics 615 GPU-t rejtő chip. 

Az alaplapot áttervezték a jobb hőleadás érdekében, az eredeti modell az AAA játékoknál már visszavette a teljesítményt a hő miatt. Az olvasás és írás is gyorsult, 128 helyett pedig már 256 GB a tárhely kapacitása. A hangszórók is javultak. 

A 2019-es Win 2 így praktikus frissítésekkel és még jobb játékélménnyel jön, az AliExpressen keresztül már 775 dollárért rendelhető, a kiszállítások július 27-én kezdődnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.